Videoprohlídka: Neodmyslitelná dimenze realitního makléřství
16. 05. 2023

Videoprohlídka: Neodmyslitelná dimenze realitního makléřství

Skutečnost je taková, že se lidé zajímají o nemovitosti převážně online. Ať už hledají byt, dům nebo komerční prostory, většinou začínají své pátrání na internetu. A právě videoprohlídka je skvělým nástrojem, jak zaujmout potenciální zájemce a přilákat je na prohlídku.

Videoprohlídka je krátké video, které zobrazuje jednotlivé místnosti a prostory nemovitosti, ale i okolí. Díky ní si mohou zájemci udělat představu o tom, jak by vypadal jejich nový domov nebo jak mohou podnikat v dané nemovitosti. Videoprohlídka tak šetří čas a usnadňuje rozhodování.

Proč je videoprohlídka důležitá?

Jako realitní makléř se snažím co nejvíce zviditelnit danou nemovitost, usnadnit a zpříjemnit proces prodeje. A právě videoprohlídka je jedním z nástrojů, která mi v tom plně pomáhá. Díky ní můžu potenciálním zájemcům ukázat nemovitost v co nejlepším světle, a to i v době, kdy se nemohou fyzicky dostavit na prohlídku.

Videoprohlídka také pomáhá filtrovat zájemce. Ti, kteří si video prohlédli a stále mají zájem o prohlídku, jsou pravděpodobněji skutečnými zájemci o nemovitost. To mi usnadňuje práci a šetří čas.

Navíc video prezentuje danou nemovitost 24 hodin denně.

Jak tvořím videoprohlídku?

Důležité je to, co všechno chci ve videu ukázat. Tomu předchází scénář. Připravuji bod po bodu, co bude videoprohlídka obsahovat. Video musí také korespondovat s mluveným slovem, které videoprohlídku doprovází.

Dále, kvalita videa. Proto používám profesionála, který zaručí kvalitní obrazový a zvukový výstup.

Takže jsem scénárista, režisér a mnohdy i herec v jedné osobě.

A nakonec, nezapomínám na to, že videoprohlídka by měla být co nejatraktivnější. Používám proto hudbu, efekty a zajímavé záběry, které zaujmou a přilákají pozornost.

pribeh_prodava_zdenek_cihacek_1

Závěr

Drazí přátelé, doufám, že vám můj článek pomohl lépe pochopit, proč je videoprohlídka důležitou součástí realitního makléřství. Pokud se chystáte prodat nemovitost, doporučuji vám vybírat makléře, který vaši nemovitost dokáže kvalitně prezentovat. Pokud se se mnou budete chtít o něčem poradit, spojte se se mnou prostřednictvím kontaktů na mém webu.

Ukázky mé práce: Videa, moje práce

Zdeněk Čiháček
Autor: Zdeněk Čiháček

 Jsem realitní makléř!

"Cesta, kde mohu uplatnit všechny své získané zkušenosti"

"Jsem nejen realitní makléř, ale také režisér, herec, scénárista a marketér – prostě se snažím propojit všechny tyto prvky, aby každá prezentace a videoprohlídka měla šťávu a byla přitažlivá.

Toto fascinující odvětví přináší nové výzvy každý den. A to mě baví.

MOJE RADA: Předtím, než se pustíte do prodeje či koupě nemovitosti, důkladně se informujte. Vaše znalosti vám určitě přinesou velké výhody.

 

 

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení