Jak poznat dobrého realitního makléře
04. 07. 2019

Jak poznat dobrého realitního makléře

Dobrý makléř se pozná:

  1. Má drahé auto
  2. Spoustu nabídek v prodeji
  3. Všude říká, že je dobrý makléř a dělá to jinak
  4. Jeho služby jsou zdarma
  5. Dělá to už spoustu let a nemusí se školit
  6. ….

Jistě sami tušíte, že jsem sepsal tyto body s určitou nadsázkou. V dnešní době internetu a sociálních sítí to totiž není na první pohled vidět.

Jak tedy doopravdy poznat dobrého makléře?

TIP 1: Základem je, že dobrý makléř svou práci opravdu dělá a není to jen bokovka při práci. V době internetu je snadno dohledatelný, má na sebe uvedený telefon, fotografii, adresu, kde je k zastižení a hlavně ukáže, jakým způsobem pracuje, jak jeho práce vypadá a ukáže také reference svých zákazníků.

TIP 2: Doba se mění a také prodejní techniky se od dob inzerátů v novinách výrazně změnily. Dnes nestačí nemovitost pouze nějak nafotit a šup s tím na internet. Dobrý makléř jde s dobou. Používá například profesionálního fotografa, natáčí videa, vytváří vlastní webovou stránku nemovitosti, prostě používá nejmodernější způsoby.

TIP 3: Když jdu s autem do servisu, tak si přeji, aby mi auto opravil proškolený opravář a odborník. Stejně tak v realitách na sobě dobrý makléř neustále pracuje, školí se, spolupracuje s kolegy z oboru a práce by ho měla bavit.

TIP 4: Zajímá se o Vaše potřeby, snaží se naplnit Vaše očekávání, prostě Vám naslouchá a někdy jen nezištně poradí, i když zrovna třeba nic prodat nepotřebujete.

 

A také by Vám měl být dobrý makléř sympatický, měl by dodržovat základy slušného chování, prostě byste měli najít společnou řeč.

Pokud se někdy v budoucnu stanu Vaším dobrým realitním makléřem, nebude to náhoda, ale bude to život, který to tak zařídil a na to se těším.

Zdeněk Čiháček
Autor: Zdeněk Čiháček

 Jsem realitní makléř!

"Cesta, kde mohu uplatnit všechny své získané zkušenosti"

"Jsem nejen realitní makléř, ale také režisér, herec, scénárista a marketér – prostě se snažím propojit všechny tyto prvky, aby každá prezentace a videoprohlídka měla šťávu a byla přitažlivá.

Toto fascinující odvětví přináší nové výzvy každý den. A to mě baví.

MOJE RADA: Předtím, než se pustíte do prodeje či koupě nemovitosti, důkladně se informujte. Vaše znalosti vám určitě přinesou velké výhody.

 

 

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení